Football Talk

Οφρυδόπουλος: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»

Οφρυδόπουλος: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό (03/04, 1-1).
Στο γεγονός πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ικανοποιημένη από την ισοπαλία στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (03/04, 1-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Εγινε ένα καλό παιχνίδι. και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς. Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους όπως και τον αντίπαλο. Κυνηγήσαμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Τα ατομικά μας λάθη πάλι δεν έλειψαν και μας έβαλαν πίσω στο σκορ. Καταφέραμε όμως και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο.

Ας κρατήσουμε την εμφάνισή μας, την ισορροπία μας και την καλή προσπάθεια όλων όσων έπαιξαν. Γενικά τα ατομικά λάθη μας έχουν στερήσει βαθμούς. Εντάξει το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Θα γίνουν και λάθη. Το αποτέλεσμα φαίνεται δίκαιο, όμως κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Συνεχίζεται ο μαραθώνιος των πλέι οφ που είναι συναρπαστικός».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0