Football Talk

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιακουμάκη μετά την νίκη στο Old Firm (video)

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιακουμάκη μετά την νίκη στο Old Firm (video)

Η Σέλτικ βρέθηκα από νωρίς πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, να πάρει την νίκη με 2-1 απέναντι στην Ρέιντζερς και να βρεθεί μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Τεράστια νίκη μέσα στο Άιμπροξ για την Σέλτικ, που επικράτησε της Ρέιντζερς με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με γκολ του Άαρον Ράμσεϊ αλλά οι Κέλτες δεν παρέδωσαν τα όπλα.

Η απάντησή τους ήταν άμεση, καθώς στο 7’ ο Τομ Ρόγκιτς ισοφάρισε, με το παιχνίδι να… ξεκινάει από την αρχή. Με τον ρυθμό να είναι (όπως αναμενόταν) πολύ έντονος, οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και τελικά η Σέλτικ θα έβρισκε και δεύτερο γκολ.

Ο Κάρτερ-Βίκερς θα εκμεταλλευόταν την αδράνεια της άμυνας της Ρέιντζερς και θα έκανε το 2-1 στο 43’. Με την ένταση του αγώνα φαινόταν πως τα γκολ θα έπεφταν… βροχή στο δεύτερο μέρος, η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με ένα… ιδιαίτερο περιστατικό, καθώς οπαδοί είχαν πετάξει μπουκάλια μπροστά στην εστία του Χαρτ! Κατ’ επέκταση, η έναρξη καθυστέρησε μέχρι να μαζευτούν τα σπασμένα.

Η Ρέιντζερς βγήκε μπροστά για να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Με τον Τζο Χαρτ να ολοκληρώνει πέντε επεμβάσεις και την τύχη να μην «χαμογελάει» στους γηπεδούχους το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Σέλτικ διεύρυνε την διαφορά της από την δεύτερη Ρέιντζερς στους έξι βαθμούς και οδεύει πλέον προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρέιντζερς (Τζιοβάνι Βαν Μπρόνχορστ): ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μπαλογκάν, Μπάσεϊ, Λούντστραμ, Τζακ, Αρίμπο, Ράμσεï, Κεντ, Ρουφ

Σέλτικ (Άνγκε Ποστέκογλου): Χαρτ, Τέιλορ (71’ Ράλστον), Στάρφελτ, Κάρτερ-Βίκερς, Γιουράνοβιτς, Χατάτε (62’ Μπίτον), ΜακΓκρέγκορ, Ρόγκιτς (62’ Ο’Ράιλι(76’ Τέρνμπουλ)), Μαέντα, Γιακουμάκης, Ζότα(76’ Αμπάντα)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0