Football Talk

H Τσέλσι έχει δεχθεί το 1/3 των γκολ της στο Στάμφορντ Μπριτζ από Μπρέντφορντ και Γουέστ Μπρομ!

H Τσέλσι έχει δεχθεί το 1/3 των γκολ της στο Στάμφορντ Μπριτζ από Μπρέντφορντ και Γουέστ Μπρομ!
Μπορεί να ακούγεται σχεδόν εκτός πραγματικότητας, αλλά η αλήθεια είναι πως… ισχύει! Η Τσέλσι έχει δεχθεί στην έδρα της από τις Μπρέντφορντ και Γουέστ Μπρομ, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ στην PremierLeague, εννέα γκολ. Επτά μόλις λιγότερα από όσα έχει δεχθεί από όλους τους υπόλοιπους μαζί!

Επρόκειτο σίγουρα για ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για την Τσέλσι, η ήττα που υπέστη στο Στάμφορντ Μπριτζ από την Μπρέντφορντ, τόσο λόγω της δυναμικότητας των δύο ομάδων, όσο και εξαιτίας της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ από νωρίς, αλλά από εκεί και πέρα, έμοιαζε σαν να… έσβησαν τα φώτα! Η Μπρέντφορντ ισοφάρισε και προηγήθηκε με τον Κρίστιαν Έρικσεν και εν τέλει, το τελικό 4-1 σηματοδοτεί και την πιο «βαριά» ήττα του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας του, στην έδρα της, μαζί με αυτή από την Γουέστ Μπρομ (2-5).

Στην πραγματικότητα, η Τσέλσι έχει καταφέρει να δεχθεί από χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους σε 180 αγωνιστικά λεπτά, εννέα γκολ. Είναι πολλά, προφανώς και είναι πολλά, αλλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως από όλους τους υπόλοιπους στην PremierLeagueτον τελευταίο 1,5 χρόνο, έχει δεχθεί μόλις επτά περισσότερα…

Συγκεκριμένα, ο Μεντί  και ο Κέπα έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται σε 25 περιπτώσεις. Οι εννέα εξ΄ αυτών είναι από την Μπρέντφορντ και την Γουέστ Μπρομ και οι εναπομείναντες από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας.

Όσο για το γεγονός πως η Τσέλσι ηττήθηκε με τρία γκολ σε ματς που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο συμπολίτισσες; Είναι μόλις η δεύτερη φορά που της συμβαίνει και η… πρώτη μετά το 1997 και το ματς με την Άρσεναλ! Και όλα αυτά από την Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ που δεν είχε επικρατήσει των «μπλε» από το 1939!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0