Football Talk

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ίδρωσε στο Βίγκο η «Βασίλισσα» αλλά ο Μπενζεμά δεν σταμάτησε να σκοράρει από την… άσπρη βούλα!

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ίδρωσε στο Βίγκο η «Βασίλισσα» αλλά ο Μπενζεμά δεν σταμάτησε να σκοράρει από την… άσπρη βούλα!
Των… πέναλτι έγινε στο Βίγκο, με τους «γκαλάκτικος» και τον Μπενζεμά να ευστοχούν στις δύο από τις τρεις εκτελέσεις και να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης από την έδρα της Θέλτα (1-2).

Η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε από την διακοπή των εθνικών και έδωσε… απαντήσεις για το 4-0 του Clasico από την Μπαρτσελόνα, νικώντας την Θέλτα με 2-1 χάρη στον Καρίμ Μπενζεμά που έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 18ο λεπτό ο Νολίτο έκανε ένα… ανόητο πέναλτι στον Έντερ Μιλιτάο και από εκεί, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν λάνθανε και νίκησε τον Ματίας Ντιτούρο για να γράψει το 1-0 και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως, ο έμπειρος Ισπανός πήρε το αίμα του πίσω αφού στο 52’ σκόραρε σε κενή εστία για το 1-1, έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Χάβι Γκαλάν.

Έκτοτε, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ρυθμούς και κέρδισε δύο ακόμα πέναλτι. Αρχικά, ο Ροντρίγκο ανατράπηκε, όμως ο Μπενζεμά αυτή τη φορά σταματήθηκε από τον Ματίας Ντιτούρο. Ενώ, στο 70ο λεπτό ο Γάλλος στράικερ σημείωσε το 2-1 για να δώσει εκ νέου κεφάλι στο σκορ και να πάρει εκδίκηση από τον Αργεντίνο τερματοφύλακα της Θέλτα. Οδηγώντας την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ένα βήμα πιο κοντά στον 35ο τίτλο της ιστορίας των Μαδριλένων.

Οι ενδεκάδες:

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέ): Ντιτούρο, Βάσκεθ, Αϊντού,Μουρίγιο, Γκαλάμ, Μπελτράν (72’ Μίνα), Σουάρεθ, Μέντεθ (81’ Πινέδα), Νολίτο (72’ Ταπία), Γκαλιάρδο (60’ Σέρβι), Άσπας

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ (61’ Καρβαχάλ), Μιλιτάο (85’ Φερνάντεθ), Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρός (85’ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Ασένσιο (61’ Ροντρίγκο), Βινίσιους, Μπενζεμά

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0