Football Talk

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 2-0: Πολύ σκληρά για να πεθάνουν τα «βατράχια»!

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 2-0: Πολύ σκληρά για να πεθάνουν τα «βατράχια»!
Τεράστια νίκη για την Λεβάντε που… ελπίζει ακόμα για το θαύμα της σωτηρίας λόγω Μοράλες (2-0)! Στα «σχοινιά» η ομάδα του Έμερι που απομακρύνεται από την 6άδα.

Λεβάντε και Βιγιαρεάλ αναμετρήθηκαν στη Βαλένθια με τους γηπεδούχους να μην έχουν περιθώριο για απώλεια βαθμών, συνεπώς να παίρνουν το πολυπόθητο τρίποντο με 2-0 χάρη στον ηγετικό ρόλο του Μοράλες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αφού η αναμέτρηση κινήθηκε ομαλά με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει την κατοχή, χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη ουσία. Στη συνέχεια, η ομάδα του Λίσι έκανε γρήγορες αλλαγές και τελικά ήταν αυτή που άνοιξε τον σκορ με τον αρχηγό της, Χοσέ Λουίς Μοράλες στο 69ο λεπτό.

Με την φάση να ξεκινάει από κακή εκτίμηση του Πάου Τόρες και τον 34άχρονο επιθετικό να εκτελεί τον Χερόνιμο Ρούλι από την κλειστή γωνία και να γράφει το 1-0 για τα «βατράχια». Ενώ στο 90+1’ ο ίδιος έστειλε το παιχνίδι για… ύπνο, έπειτα από τραγικό λάθος του Σερζ Οριέ. Με αποτέλεσμα η ομάδα της Βαλένθια να βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την 17η Κάντιθ και αντιθέτως οι «groguets» να βλέπουν με… κιάλια την 4άδα.

Οι ενδεκάδες:

Λεβάντε (Αλέσιο Λίσι): Κάρδενας, Μιραμόν, Πιέρ, Ποστίγκο (76’ Μουστάφι), Κάσερες (46’ Βέζο), Φρανκέσα (46’ Σον), Μελέρο (57’ Καμπάνια), Πεπέλου, Ραντόγια, Μοράλες, Ροτζέρ (85’ Μαλσά)

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι. Φόιθ (76’ Οριέ), Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα (76’ Εστουπινιάν), Καπουέ (62’ Κοκλάν), Παρέχο, Τριγκέρος (62’ Λο Σέλσο), Πίνο, Ντανζούμα (77’ Αλκάθερ), Μορένο

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0