Football Talk

Πρόεδρος Γκάνας: «Έφτασε η ώρα της εκδίκησης απέναντι στην Ουρουγουάη»

Πρόεδρος Γκάνας: «Έφτασε η ώρα της εκδίκησης απέναντι στην Ουρουγουάη»

Η κλήρωση για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, φαίνεται ότι ξυπνάει μνήμες στη Γκάνα, καθώς η αφρικανική ομάδα κληρώθηκε με την Ουρουγουάη.

 

Χαραγμένος βαθιά στις μνήμες των Γκανέζων είναι ο αποκλεισμός από την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ το 2010. Η κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, θέτει αντιμέτωπες τις δυο ομάδες, 12 χρόνια μετά την επική τους αναμέτρηση στη Νότιο Αφρική και την επεισοδιακή πρόκριση της Ουρουγουάης.

Στο Μουντιάλ το 2010, η Γκάνα έφτασε μια ανάσα από το να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και να γίνει η πρώτη αφρικανική χώρα που φτάνει τόσο ψηλά, όμως το χέρι του Λουίς Σουάρες απέτρεψε πάνω στη γραμμή ένα βέβαιο γκολ της Γκάνας, με τον Γκιάν Ασαμόα να αστοχεί όμως από την άσπρη βούλα.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας, Κούρτ Οκράκου, δήλωσε μετά την κλήρωση πως πρόκειται για μια ιστορική ευκαιρία, ώστε η Εθνική ομάδα της χώρας του, να εκδικηθεί την Ουρουγουάη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γκανέζου προέδρου:

«Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για εκδίκηση. Πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει εκείνο το ιδιαίτερο παιχνίδι με εκείνη την επέμβαση του Σουάρες. Είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς να παίξουμε ξανά εναντίον τους, προφανώς με στοργικές μνήμες, αυτή τη φορά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0