Football Talk

Ο Βαλμπουενά του Ολυμπιακού ανάμεσα σε Κριστιάνο και Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Βαλμπουενά του Ολυμπιακού ανάμεσα σε Κριστιάνο και Ιμπραΐμοβιτς!

Σε μία ιδιαίτερη λίστα βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού, καθώς είναι ανάμεσα σε αυτούς που παρότι βρίσκονται σε μεγάλη ηλικία, προσφέρουν ακόμα την ποιότητά τους.

Είναι γνωστό πως ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να βρίσκεται στην ηλικία των 37 ετών όμως η ποιότητα και η βοήθεια που προσφέρει στον Ολυμπιακό είναι τεράστια.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής «κλειδί» στα χέρια του Μαρτίνς και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ιστοσελίδα «portal Futbolcentroamerica».

Συγκεκριμένα, η γνωστή σελίδα έβγαλε μία λίστα με 30 ονόματα, όπου υπάρχουν οι γηραιότεροι ποδοσφαιριστές της Ευρώπης που ακόμα προσφέρουν την εμπειρία τους στις ομάδες του παρά την ηλικία τους.

Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα μπορεί κάποιος να βρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά και τον Μπρούνο Άλβες που παίζει τώρα στον Απόλλων Σμύρνης. Ωστόσο, στη λίστα υπάρχει και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο 37χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει κερδίσει δικαίως μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους καθώς η προσφορά του στον ελληνικό σύλλογο, παραμένει σημαντική.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0