Football Talk

Μπράγκα – Μπενφίκα 3-2: Πήγαν για την ανατροπή οι «αετοί», αλλά ο Βλαχοδήμος έχει βρει τον… δάσκαλό του! (video)

Μπράγκα – Μπενφίκα 3-2: Πήγαν για την ανατροπή οι «αετοί», αλλά ο Βλαχοδήμος έχει βρει τον… δάσκαλό του! (video)

Πρόκειται ίσως για τη μοναδική ομάδα που δυσκολεύει σε τόσο μεγάλο βαθμό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο! Η Μπράγκα επικράτησε με 3-2 της Μπενφίκα και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν κατόρθωσε και πάλι να διατηρήσει το clean sheet απέναντί της, στην 8η φορά που την συναντά.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Μπράγκα με την Μπενφίκα, γνωρίζαμε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά κόντρα στους γηπεδούχους. Μετρούσε επτά ματς απέναντί τους, τέσσερις νίκες και μία ήττα λιγότερη, έχοντας διατηρήσει το «μηδέν» μόλις σε μία περίπτωση.

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος, αλλά η ανασταλτική λειτουργία της Μπενφίκα, πρόδωσε τόσο την ίδια, όσο και τον Έλληνα γκολκίπερ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μεδέιρος με την συμπλήρωση μισής ώρας, ενώ ο Χόρτα ακριβώς μισή ώρα αργότερα έκανε και το 2-0, με την Μπενφίκα να έχει να ανέβει ένα «βουνό» από το 60ο λεπτό και μετά.

Και όμως τα κατάφερε, αλλά… κόλλησε, μόλις έφτασε ένα βήμα από το να φτάσει στην κορυφή. Μείωσε με πέναλτι του εξαιρετικού Νούνιες στο 74ο λεπτό και 160 δευτερόλεπτα αργότερα ισοφάρισε με τον Μάριο, έπειτα από ασίστ του πρώτου της σκόρερ.

Στο 74’ ήμασταν στο 2-0 και τρία λεπτά μετά αντικρίσαμε την ισοπαλία, όμως η Μπράγκα ήταν πολύ «σκληρή» για να μην κερδίσει. Βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ολιβέιρα στο 80’ και στα εναπομείναντα 17 λεπτά, παρά την πίεση της Μπενφίκα, αυτή άντεξε!

Το 3-2 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι «αετοί» του Οδυσσέα Βλαχοδήμου χάνουν έδαφος στην διεκδίκηση της 2ης θέσης, όντες στο -7 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ματς περισσότερο…

Ενδεκάδες:

Μπράγκα: Ματέους, Ολιβέιρα (46’ Ρουίθ), Κάρμο, Τορμένα, Φαμπιάνο, Μουστράτι, Χόρτα Α. (78’ Κάστρο), Γκόμες (78΄ Μούρα), Μεδέιρος (56΄ Κούτο), Ρουίθ, Χόρτα (96’ Κούτο)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν (65΄ Γκονσάλβες), Γκριμάλντο, Σίλβα, Μέιτε (65΄ Μπέρνάρντο), Βάιγκλ, Έβερτον (46΄ Νούνιες), Γιάρεμτσουκ (65’ Σεφέροβιτς), Ράμος (46’ Ράμος)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0