Football Talk

«Σφήνα» της Ελλάδας για το EURO 2028, με... όπλο τον Βοτανικό και τη Νέα Τούμπα!

«Σφήνα» της Ελλάδας για το EURO 2028, με... όπλο τον Βοτανικό και τη Νέα Τούμπα!

Η Ελλάδα μπαίνει «σφήνα» στην υποψηφιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και διεκδικεί με αξιώσεις τη διοργάνωση του EURO 2028!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Η Ελλάδα μπήκε με ορμή στη διεκδίκηση της διοργάνωσης του EURO 2028 και φαίνεται έτοιμη να κοντράρει στα ίσια την υποψηφιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η απόσυρση της Ρωσίας, ανέτρεψε τα έως τώρα δεδομένα και η ΕΠΟ, έχοντας στη «φαρέτρα» το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, την ΟΠΑΠ ArenaΑγιά Σοφιά, το Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά και την ανακατασκευή της Τούμπας, στέκεται με αξιώσεις απέναντι στους άλλους υποψηφίους.

Μάλιστα, τονίζεται πως θα κατασκευαστούν ακόμα δύο γήπεδα, σε πολύ τουριστικές περιοχές. Ως επικρατέστερες θεωρούνται Σαντορίνη και Μύκονος, με στόχο -προφανώς- την προσέλκυση περισσοτέρων τουριστών, αλλά και την πραγματοποίηση ενός ομίλου αποκλειστικά σε αυτά τα νησιά.

Αν και δεν πρόκειται για ένα εύκολο εγχείρημα, η υποψηφιότητα της Ελλάδας αποκτά άλλη βαρύτητα από τη στιγμή που θεωρείται βέβαιο πως ο γενικός γραμματέας της UEFA,  Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα την υποστηρίξει ανοιχτά!

Τέλος, υπό άκρα μυστικότητα συστάθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας επικεφαλής θα είναι η Γιάννα-Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ενώ για την τελετή έναρξης προορίζεται ένα δίδυμο διεθνούς καλλιτεχνικού βεληνεκούς. Ένας πόλος έλξης, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, με διακρίσεις στον δημοφιλή διαγωνισμό της Eurovision: η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0