Football Talk

Ολυμπιακός: Η ώρα του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Η ώρα του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ανεβάσει ρυθμούς για τα καλά τις τελευταίες μέρες και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 20:00) με την επιστροφή των περισσότερων παικτών που είχαν υποχρεώσεις τις προηγούμενες μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες. Την Πέμπτη (31/3) μπήκαν στο πρόγραμμα οι Βατσλίκ και Ρέαμπτσιουκ, ενώ την Παρασκευή αναμένεται η επιστροφή στις προπονήσεις για τους Σισέ και Κούντε, με την κατάσταση του Σενεγαλέζου να αξιολογείται από τον Μαρτίνς καθώς ενδεχομένως να έχει επιβαρυνθεί αρκετά παίζοντας 200 λεπτά στα δύο παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας.

Ένα ακόμα ερωτηματικό για τον Πέδρο Μαρτίνς ακούει στο όνομα Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο για covid στις 19 Μαρτίου, δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και παραμένει αμφίβολος για το ματς της Κυριακής. Η Παρασκευή είναι η κρίσιμη μέρα για τον Μασούρα, αλλά φαίνεται δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα να βρίσκεται στην ενδεκάδα. 

Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τις τελευταίες προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό όχι απλά να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, αλλά να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί δύο φορές με την ομάδα Β’ μετά τον τραυματισμό και είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του με την πρώτη ομάδα. 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Μαρτίνς αναμένεται να δείξει τις σκέψεις του στις επόμενες δύο προπονήσεις. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0