Football Talk

Διάψευση FIFA: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για αποκλεισμό του Ιράν... ουτοπικό σενάριο η παρουσία της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Διάψευση FIFA: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για αποκλεισμό του Ιράν... ουτοπικό σενάριο η παρουσία της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Τέλος στα «όνειρα» της Ιταλίας έβαλε η FIFA για το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ιράν από το Μουντιάλ του Κατάρ και την αναπλήρωση της θέσης τους από τους «Azzurri».  

Τις τελευταίες ώρες είχε γίνει θέμα στα social media για πιθανό αποκλεισμό του Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς δεν επιτράπηκε η είσοδος σε 2.000 Ιρανές γυναίκες οι οποίες είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στο Λίβανο. Εν συνεπεία η Ιταλία να παίρνει τη θέση της εθνικής των Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ανσαριφάρντ, μιας και είναι η εθνική Ιταλίας ήταν η επόμενη με το υψηλότερο ranking στη FIFA.

Παρόλα αυτά, η Εβελίνα Κρίστιλιν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ανέφερε πως δεν έχει υπάρξει καν αναφορά για τον αποκλεισμό του Ιράν και πόσο μάλλον πιθανή αντικατάσταση με την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Κρίστιλιν δήλωσε:

«Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA έκανε σύσκεψη την Τετάρτη στο Κατάρ και σήμερα είχαμε ένα νέο συνέδριο με όλες τις ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν. Ποτέ δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τους αποκλείσουμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμη και αν γινόταν, μια ομάδα από την Ασία θα έπαιρνε τη θέση της. Ας βγάλουμε από το μυαλό μας την ιδέα της συμμετοχής της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι απίθανο και η λέξη που θα μπορούσε κατάλληλα να χρησιμοποιηθεί είναι η “ουτοπία”». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0