Football Talk

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Μισώ να λέω European Super League, είναι μόνο τρεις ομάδες»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Μισώ να λέω European Super League, είναι μόνο τρεις ομάδες»
Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί δήλωσε κατά της ένταξης της ομάδας του στην European Super League ενώ τόνισε ότι είναι τραγικό να γίνονται συζητήσεις για τον θεσμό όσο γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο 48άχρονος από το Κατάρ έκανε αναφορά για το σκεπτικό της ESL σε συνέντευξή του στο BBC και δήλωσε ότι δεν το έχει λάβει καν υπόψιν του.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας είπε:

"Με την ESL ή χωρίς αυτή - μισώ να λέω Super League - μιλάμε για τρεις ομάδες. Ξέρουν ότι δεν μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος πεθαίνει στην Ουκρανία δεν έχει κάπου να κοιμηθεί και εμείς μαλώνουμε για τη Super League;.

Το πρόβλημα με τις ομάδες της ESL είναι ότι δεν έχουν σταθερότητα. Δεν έχουν ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό πλάνο. Μιλάνε για τα νομικά τους συμβόλαια. Αυτό που ξεχνούν είναι πως το ποδόσφαιρο είναι μία κοινωνική σύμβαση».

Ενώ για την πρόταση 400 εκατομμύριων ευρώ από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να ενταχθεί στην ESL, τόνισε:

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου μίλησε στον τελικό του Champions League. Του είπα ότι χαίρομαι να μιλήσουμε, αλλά το να κάνουμε πράγματα πίσω από την πλάτη μου δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω μεγάλα παιχνίδια. Ξέρω ότι το κοινό τα θέλει. Αλλά δεν μπορώ να πω σε ένα μικρό κλαμπ, ότι είναι έξω. Πρέπει να υπάρχει ανοιχτό σύστημα, όπου θα υπάρχει σεβασμός για όλους.

Θα μπορούσα να έχω πάρει την επιταγή των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Με κάλεσαν. Τότε, είπα όχι. Είπαν προς τα έξω ότι δεν με κάλεσαν, αυτό τα λέει όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0