Football Talk

Μουντιάλ 2022: Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση!

Μουντιάλ 2022: Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση!

Γνωστά έγιναν πριν από μερικά λεπτά τα γκρουπ, από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2022, με την πλειοψηφία των ομάδων να έχουν συμπληρωθεί και μόλις τρεις να απουσιάζουν! Μεγάλη η απουσία της Ιταλίας, η οποία είναι και η μοναδική χώρα που έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά απουσιάζει από το φετινό!

Κάθε νέο που αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό. Πλέον, έγιναν γνωστά τα γκρουπ από τα οποία θα προκύψει και η κλήρωση του Μουντιάλ, με τις ομάδες που τα απαρτίζουν να μην προξενούν ιδιαίτερη εντύπωση, πλην της… απούσας Ιταλίας!

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν βρίσκεται στο επικείμενο, ενώ όσον αφορά τα ranking της FIFA επίσης δεν είχαμε μεγάλες εκπλήξεις.

Η Αγγλία παραμένει στην 5η θέση, η Βραζιλία φιγουράρει στην κορυφή, ξεπερνώντας το Βέλγιο, ενώ η πιθανότητα να έχουμε είτε την Σκωτία, είτε την Ουαλία στο Μουντιάλ, τις έφερε στην 19η και την 38η θέση αντίστοιχα.

Αυτά είναι τα γκρουπ, από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση για το Μουντιάλ:

Πρώτο γκρουπ:

Κατάρ, Βραζιλία, Βέλγιο, Γαλλία, Αργεντινή, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία

Δεύτερο γκρουπ:

Μεξικό, Ολλανδία, Δανία, Γερμανία, Ουρουγουάη, Ελβετία, ΗΠΑ, Κροατία,

Τρίτο γκρουπ:

Σενεγάλη, Ιράν, Ιαπωνία, Μαρόκο, Σερβία, Πολωνία, Βόρεια Κορέα, Τυνησία

Τέταρτο γκρουπ:

Καμερούν, Καναδάς, Εκουαδόρ, Σαουδική Αραβία, Γκάνα, Ουαλία ή Σκωτία/Ουκρανία, Κόστα Ρίκα ή Νέα Ζηλανδία, Περού ή Αυστραλία/Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0