Football Talk

Ζητά να επαναληφθεί το ματς με το Καμερούν η Αλγερία!

Ζητά να επαναληφθεί το ματς με το Καμερούν η Αλγερία!

Αναρωτιέται κανείς… Συμβαίνουν και στο εξωτερικό τέτοιου είδους σκηνικά; Η απάντηση είναι ναι και η πρόθεση της Αλγερίας το επιβεβαιώνει, καθώς η Ομοσπονδία θέλει να ζητήσει την επανάληψη της αναμέτρησης με το Καμερούν, που την άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι πιστεύει πως αδικήθηκε!

Οι διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αποκλεισμό της Αλγερίας από το Καμερούν, σύμφωνα με την Ομοσπονδία της χώρας, η οποία αναμένεται να ζητήσει την επανάληψη της αναμέτρησης, μετά το 2-1 του 124ου λεπτού, που άφησε την ομάδα του Σλιμανί εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Πρόκειται σαφώς για κάτι που δύσκολα θα εγκριθεί, καθώς μετά θα έχει κάθε χώρα την δυνατότητα να προβεί σε μία τέτοιου είδους ενέργεια, αλλά η Αλγερία θα το διεκδικήσει! Το αίτημα αναμένεται να κατατεθεί και από εκεί και πέρα, η FIFA θα αποφασίσει αν το ματς με το Καμερούν μπορεί να γίνει.

Την ίδια ώρα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο ματς που προκρίθηκαν, διατηρούν σιωπή ιχθύος, πράγμα που σημαίνει πως και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το εν λόγω σενάριο μοιάζει σχεδόν… ουτοπικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0