Football Talk

Εγκρίθηκε η Διπλή Ανάπλαση! Γήπεδο στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός

Εγκρίθηκε η Διπλή Ανάπλαση! Γήπεδο στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός
Είναι επίσημο! Η ψηφοφορία στη Γενική Συνελευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενέκρινε με ποσοστό 69% τη Διπλή Ανάπλαση και τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου και αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Βοτανικού.

Λίγο μετά τις 1:30 της Πέμπτης (31/1) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό. Η κάλπη μίλησε και τα αποτελέσματα είναι «υπέρ» του συγκεκριμένου σχεδίου. Με ποσοστό 68,7% «υπέρ» και 31,3% «κατά», τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπερψήφισαν το σχέδιο της Διπλής ανάπλασης!

Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ οριακά, καθώς το προαπαιτούμενο ποσοστό για την έγκριση του σχεδίου έπρεπε να είναι μεγαλύτερο από αυτό του 67%.

Αναλυτικά οι ψήφοι:

Σύνολο ψήφων: 2994
Υπέρ: 2051
Κατά: 934
Άκυρα: 4
Λευκά: 5

Έτσι λοιπόν, ο δρόμος για την… επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, έχει ανοίξει διάπλατα. Σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά ο κόσμος «μίλησε». Η διαδικασία της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης των ψήφων διήρκησε σχεδόν 13,5 ώρες, αφού οι κάλπες άνοιξαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1) και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 1:30 το πρωί της Πέμπτης (31/3).

Μετά το τέλος και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, μίλησε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους λέγοντας φανερά συγκινημένος:
«Είναι μια έντονη βραδιά για εμάς. Προσπαθήσαμε σε όλη αυτήν την περίοδο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό, να εξασφαλίσουμε το καλύτερο που μπορούσαμε στις συμβάσεις αυτές. Είμαστε στο ναό του Παναθηναϊκού, αλλά προχωράμε στην επόμενη μέρα. Θέλουμε να ζήσουμε νέο Γουέμπλεϊ και για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Δεύτερος μίλησε ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του είπε:
«Κατανοούμε απόλυτα ότι βρισκόμαστε στη Λεωφόρο. Η συναισθηματική σύνδεση είναι πάρα πολύ μεγάλη και για μένα και για όλους. Πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Πρέπει να αφήσουμε μια κληρονομιά στις επόμενες γενιές του Παναθηναϊκού, οπότε όλη η διαδικασία προχωράει στην επόμενη μέρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0