Football Talk

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-2: Μαγεία και... ρεκόρ από τις «μπλαουγκράνα», μπροστά σε 91.553 θεατές! (video)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-2: Μαγεία και... ρεκόρ από τις «μπλαουγκράνα», μπροστά σε 91.553 θεατές! (video)
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε ένα ιστορικά κατάμεστο Καμπ Νόυ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League γυναικών!
Μπροστά σε ένα κοινό 91.553 θεατών, η Μπαρτσελόνα πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Champions League γυναικών, επικρατώντας με 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, έγραψε ιστορία, αφού «έσπασε» το ρεκόρ προσέλευσης σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών, που κρατούσε από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1999, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, όταν παρευρέθηκαν 90.195 θεατές στις εξέδρες του Ρόουζ Μπόουλ. Σε επίπεδο συλλόγων, το ρεκόρ άνηκε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, από το 2019, που διεξήχθη μπροστά σε 60.739 ανθρώπους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μαπί Λεόν άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ στο 8', με την Καρμόνα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 16' από την «άσπρη βούλα». Η Θορνόθα ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 48, αλλά η χαρά των «μερένχες» δεν κράτησε για πολύ. 

Μπονματί (52'), Πίνα (55'), Πουτίγιας (62') και Χάνσεν (70') ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 5-2 και εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά, ανοίγοντας τον δρόμο στην Μπαρτσελόνα για διατήρηση του τίτλου της.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0