Football Talk

ΑΕΚ: Ο στόχος για προπονητή που δεν αλλάζει και η επαφή με Σάντος

ΑΕΚ: Ο στόχος για προπονητή που δεν αλλάζει και η επαφή με Σάντος

Όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος απομακρύνεται, όμως ο στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι ξεκάθαρος.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Φερνάντο Σάντος εδώ και καιρό αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για την τεχνική της ηγεσία. Κατά τα ψέματα όμως μετά τη χθεσινή πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ και τη δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού πως στόχος του είναι να κερδίσει με την Εθνική της χώρας του και το Μουντιάλ, οι ελπίδες για την ΑΕΚ μειώνονται. Τα επόμενα 24ωρα ο Σάντος αναμένεται να συναντηθεί με την ομοσπονδία της Πορτογαλίας και θα μιλήσει εκ νέου με την ΑΕΚ προκειμένου να της ανακοινώσει την τελική του απόφαση. Οι ελπίδες πάντως είναι σαφές πως πλέον έχουν μειωθεί.

Παρά το γεγονός αυτό όμως ο στόχος της ΑΕΚ για τον επόμενο προπονητή της δεν αλλάζει: Επιθυμία, διάθεση και προσπάθεια των ανθρώπων της Ένωσης γίνεται προκειμένου να κλείσει το νέο της τεχνικό μέσα στον Απρίλιο. Εδώ και ημέρες οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με προπονητές επιπέδουΣάντος. Η ΑΕΚ μιλάει με έμπειρους τεχνικούς, που έχουν αποδείξει στο παρελθόν στις ομάδες που έχουν εργαστεί ότι μπορούν να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία και όπως προείπαμε στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει κλείσει τον επόμενο τεχνικό της, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, μέσα στον Απρίλιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0