Football Talk

Ισπανία – Ισλανδία 5-0: Φιλικό… πάρτι της «φούρια ρόχα»

Ισπανία – Ισλανδία 5-0: Φιλικό… πάρτι της «φούρια ρόχα»

Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε «διέλυσε» με 5-0 την αδύναμη Ισλανδία σε φιλικό αγώνα στο Ριαθόρ.

Γκολ και θέαμα συνδύασαν οι Ίβηρες, που φιλοδώρησαν με πέντε γκολ τους Ισλανδούς σε φιλικό αγώνα. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπορεί να άργησαν να πάρουν μπρος, αλλά όταν το έκαναν δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Ο Μοράτα «χτύπησε» δύο φορές στο τέλος του πρώτο μέρους, αρχικά στο 37’ με ωραίο πλασέ και δύο λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι. Όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, δηλαδή με γκολ.

Στο 47’ ο Ζόρντι Άλμπα σέντραρε για τον Πίνο, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούναρσον. Το τελικό 5-0 υπέγραψε με «ντοπιέτα» ο Πάμπλο Σαράμπια στο 61’ και το 73’ με αμφότερα τέρματα να είναι δημιουργίες του Μάρκος Αλόνσο.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε):
Σιμόν, Αθπιλικουέτα (Πέδρι 81'), Γκιλαμόντ, Λαπόρτ, Άλμπα (Μάρκος Αλόνσο 58'), Γιορέντε, Κόκε, Σολέρ (Γκάβι 69'), Πίνο, Μοράτα (Σαράμπια 58'), Ντάνι Όλμο (Φεράν Τόρες 58')

Ισλανδία (Α. Βίνταρσον): Ρούναρσο, Μάγκνουσον, Γκρέταρσον, Μπιάρνασον, Σάμπστεντ, Θράντασον (Γκούλαβγσκον 60'), Μπιάρνασον, Θόρνταρσον (Σίγκουρτσον 60'), Θόρστεντσον (Γκουντμουνσον 68'), Μπόβαρντσον (Γκούντιονσεν 68'), Χέλγκασον

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0