Football Talk

Ολλανδία – Γερμανία 1-1: Όλα σε ισορροπία στο φιλικό… ντέρμπι (video)

Ολλανδία – Γερμανία 1-1: Όλα σε ισορροπία στο φιλικό… ντέρμπι (video)

Ολλανδία και Γερμανία δεν είχαν κάτι να χωρίσουν στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο.

Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα στο ΟλλανδίαΓερμανία. Στο πρώτο μέρος τα «πάντσερ» ήταν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια, στο 45+1’, με τον Τόμας Μίλερ. Οι Ολλανδοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Άλλαξαν την εικόνα τους στο δεύτερο 45λεπτο και εξαργύρωσαν την βελτίωσή τους στο 68’. Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν, μόλις δέκα λεπτά αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντάμφρις και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ.

Οι «οράνιε» είχαν ευκαιρία να περάσουν και μπροστά στο σκορ, όταν ο Ντεπάι κέρδισε (σε πρώτο χρόνο) πέναλτι. Ο διαιτητής του αγώνα, Κρεγκ Πόουσον, όμως, αφού εξέτασε ξανά το περιστατικό, ανακάλεσε την απόφασή του.

Δεν είχαν κάτι να «μοιράσουν» οι δύο ομάδες, οι οποίες έδειξαν θετικά στοιχεία και δεν θα είναι ιδιαίτερα απογοητευμένες με την ισοπαλία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολλανδία (Λούις Φαν Χάαλ): Φλέκεν, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Ντάμφρις, Κουπμάινερς (46’ Βαϊνάλντουμ), Ντε Γιόνγκ, Μαλάτσια (74' Ακέ), Μπεργκχούις (58’ Κλάασεν), Μάλεν (58’ Μπέργκβαϊν), Ντεπάι

Γερμανία (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Ράουμ (86' Γκίντερ), Σλότερμπεκ, Ρίντιγκερ, Κέρερ (80' Χένρικς), Μουσιάλα (69' Νόιχαους), Γκιντογκάν, Σανέ (87' Ντράξλερ), Χάβερτς (69' Μπραντ), Μίλερ, Βέρνερ (80' Ενμέτσα)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0