Football Talk

Αγγλία – Ακτή Ελεφαντοστού 3-0: Βελτιωμένη και με κεφάτο Στέρλινγκ! (video)

Αγγλία – Ακτή Ελεφαντοστού 3-0: Βελτιωμένη και με κεφάτο Στέρλινγκ! (video)

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να καταγράφει ένα γκολ και μία ασίστ, η Αγγλία παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό της και επικράτησε με 3-0 της Ακτής Ελεφαντοστού, με χαρακτηριστική ευκολία!

Μπορεί απέναντι στην Ελβετία η Αγγλία να μην παρουσίασε ένα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως η εικόνα της κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού ήταν εμφανώς βελτιωμένη, έχοντας και σε μεγάλα κέφια τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αρχικά δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του, με αποδέκτη τον Γουότκινς με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ στην συνέχεια είχαμε μία συνεργασία αλά… Μάντσεστερ Σίτι!


Ο Γκρίλις έκανε την προσπάθεια, πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Οριέ, τροφοδότησε τον συμπαίκτη του και ο Στέρλινγκ τελείωσε ιδανικά την φάση, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάθε φορά που αγωνίζεται με την φανέλα των «Τριών Λιονταριών»!

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Άγγλους να φτάνουν στο 70% κατοχής της μπάλας, αλλά… μέχρι εκεί! Δεν απειλούσαν και όλα έδειχναν πως θα τελειώσουν το δεύτερο ημίχρονο με «μηδέν» εντός εστίας τελικές, ενώ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προέβη σε αναρίθμητες αλλαγές, με τον Γουόκερ Πίτερς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και τον Μινγκς να διαμορφώνει το τελικό σκορ!

Το τελικό 3-0 σηματοδότησε την δεύτερη νίκη της Αγγλίας στο 2022, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν δίχως νίκη το τελευταίο δίμηνο, είτε σε επίσημη είτε σε ανεπίσημη υποχρέωση!

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία: Πόουπ, Γουάιτ (46’ Γουόκερ Πίτερς), Μινγκς, Μαγκουάιρ, Μίτσελ (62΄ Σο), Μπέλιγχαμ, Ράις, Γουόρντ Πράους (79’ Γκάλαχερ), Γουότκινς (62’ Κέιν), Στέρλινγκ (62΄ Φόντεν), Γκρίλις (62΄ Σμιθ Ρόου)

Ακτή Ελεφαντοστού: Σανκαρέ, Καμαρά, Μπέιλι (46’ Αγκμπαντού), Οριέ, Ντέλι, Κορνέ (63΄ Κόναν), Κεσιέ, Σερί (93’ Ακουόκου), Πεπε (46’ Μπόουλι), Χάλερ (85’ Μπόουλι), Γκραντέλ (46’ Γκράντελ)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0