Football Talk

Δανία – Σερβία 3-0: Με σκόρερ Έρικσεν κέρδισαν… όλοι! (video)

Δανία – Σερβία 3-0: Με σκόρερ Έρικσεν κέρδισαν… όλοι! (video)
Στην φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Δανία και Σερβία, τα φώτα έπεσαν και πάλι στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος επέστρεψε με υπέροχο γκολ στο γήπεδο όπου όλα «πάγωσαν» εννιά μήνες πριν.

12 Ιουνίου 2021: Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Πάρκεν, σκορπώντας τρόμο στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο.

29 Μαρτίου 2022: Στην επιστροφή του στο Πάρκεν, ο Έρικσεν, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείχνει πως είναι νικητής της ζωής, σκοράρει το τρίτο γκολ της εθνικής του ομάδας και αποθεώνεται! 

Δανία και Σερβία έδωσαν φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 3-0. Οι Σκανδιναβοί ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και εξαργύρωσαν την εξαιρετική τους εμφάνιση με ένα μεγάλο σε έκταση σκορ.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς ο Μέλε, με ωραίο σουτ στο 15’. Οι Δανοί είχαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά, όμως, ο Λίντστρομ θα διπλασίαζε τα γκολ της ομάδας του στο 53’ και τέσσερα λεπτά αργότερα θα ερχόταν η στιγμή του Έρικσεν.

Με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράικοβιτς και απέδειξε σε όλους πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Στο 80’ θα έδινε την θέση του στον Μπίλινγκ, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κόσμο του Πάρκεν.

Η Σερβία, στην οποία ξεκίνησε βασικός ο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, θα μείνει απογοητευμένη από το μεγάλο σκορ αλλά και την κακή εμφάνιση, ενώ η Δανία έχει πολλά θετικά να κρατήσει. Στο τέλος της ημέρας, όμως, όλοι θα είναι χαρούμενοι για τον ήρωα που ονομάζεται Κρίστιαν Έρικσεν.

 

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Δανία (Κάσπερ Γιούλμαν): Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Άντερσεν (66’ Νέλσον), Βέστεργκαρντ, Μέλε, Έρικσεν (80’ Μπίλινγκ), Νόργκαρντ, Χόιμπιεργκ (66’ Γένσεν), Σκοβ Όλσεν (80’ Μάκσο), Ντόλμπεργκ (56’ Κορνίλιους), Λίντστρομ (56’ Μπρουν Λάρσεν)

Σερβία (Ντράγκαν Στόικοβιτς): Ράικοβιτς, Πάβλοβιτς (73’ Μίτροβιτς), Βελίκοβιτς (46’ Νάστασιτς), Μιλένκοβιτς, Κόστιτς, Γκουντέλι, Λούκιτς (46’ Γιόβιτς (79’ Ράσιτς)), Ζίβκοβιτς (46’ Ράντονιτς), Μιλένκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς (62’ Γκρούγιτς)  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0