Football Talk

Μπενφίκα: Ο Ρόγκερ Σμιντ νέος προπονητής των «Αετών» από το καλοκαίρι

Μπενφίκα: Ο Ρόγκερ Σμιντ νέος προπονητής των «Αετών» από το καλοκαίρι

Ο Γερμανός Ρόγκερ Σμιντ φέρεται να είναι ο επόμενος προπονητής της Μπενφίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Record. Ο νυν κόουτς της Αϊντχόφεν καλείται να διαδεχθεί τον υπηρεσιακό Νέλσον Βερίσιμο, μιας και είχε ανακοινώσει ήδη τον Φεβρουάριο τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με την PSV.

Τον 4ο σταθμό του στο εξωτερικό φαίνεται πως επέλεξε ο Ρόγκερ Σμιντ. Μετά από τις Σάλτσμπουργκ, Μπειζίνγκ Γκουάν και Αϊντχόφεν, ο πρώην προπονητής της Λεβερκούζεν θα αποτελέσει από το καλοκαίρι τον επόμενο προπονητή της Μπενφίκα. Ο 55χρονος Γερμανός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, με την PSV και έτσι ήρθε σε συμφωνία με τους Πορτογάλους.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σμιντ συναντήθηκε ήδη με τον Ρούι Κόστα και επιτελείο των Πορτογάλων, έχοντας έρθει σε αρχική συμφωνία. Οι τελικές λεπτομέρειες θα συζητηθούν στις επόμενες εβδομάδες. Θυμίζουμε πως στην Μπενφίκα η θέση στον πάγκο μένει στην ουσία «ορφανή», μετά την απόλυση του Ζόρζε Ζεσούς και αφού αυτό το διάστημα ο Νέλσον Βερίσιμο οδηγεί την ομάδα απλά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ρόγκερ Σμιντ, αν ισχύει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, θα αποτελέσει τον δεύτερο Γερμανό προπονητή στην πλούσια ιστορία των «Αετών» της Λισσαβώνας, μετά τον Γιουπ Χάινκες τη σεζόν 1999-00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0