Football Talk

FIFA: Αποσύρει το πλάνο για διοργάνωση Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

FIFA: Αποσύρει το πλάνο για διοργάνωση Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια
Ναυαγεί όπως όλα δείχνουν η σκέψη για Παγκόσμιο Κύπελλο ανά διετία που για μεγάλο διάστημα απασχόλησε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου!
Σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters», το πλάνο για Παγκόσμιο Κύπελλο ανα διετία το οποίο είχε παρουσιάσει ο Αρσέν Βενγκέρ και υποστήριξε με θέρμη ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δεν βρίσκεται μέσα στην ατζέντα των θεμάτων προς συζήτηση στο ετήσιο κογκρέσο της FIFA, το οποίο διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ


Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, επιβεβαίωσε την απόρριψη του πλάνου από την FIFA δηλώνοντας: «Το Μουντιάλ ανά διετία δεν υφίσταται ως επιλογή για κανέναν φίλο του ποδοσφαίρου. Είμαι ικανοποιημένος που το έχει συνειδητοποιήσει πια και η FIFA».

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί,ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, έκανε και αυτός με τη σειρά του δηλώσεις περί αυτού, λέγοντας: «Για μας δεν υπήρχε ποτέ αυτή η ιδεά στο μυαλό μας, γι' αυτό και νομίζουμε πως δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Δεν γίνεται πιο ξεκάθαρο από αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0