Football Talk

Συγγνώμη του Τίτε στον Αρτέτα για τα δημοσιεύματα περί Άρσεναλ!

Συγγνώμη του Τίτε στον Αρτέτα για τα δημοσιεύματα περί Άρσεναλ!

Το ήθος του έδειξε ο Τίτε, απέναντι στον νυν προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ζητώντας στου συγγνώμη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συζητάει με τους «κανονιέρηδες».

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, θέλησε να αποκαταστήσει την τάξη σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ. Ο Βραζιλιάνος προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τον Μίκελ Αρτέτα, διαβεβαιώνοντας πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και καθησυχάζοντας τον παράλληλα.

Συγκεκριμένα ο Τίτε δήλωσε:

«Απολογούμαι, αν και αυτή η είδηση, ότι ενδιαφέρομαι για τη δουλειά στην Άρσεναλ, δεν βγήκε από εμένα και δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας», ανέφερε αρχικά ο Τίτε. 

«Σε μία εποχή που όπου κυριαρχούν τα fake news, με λυπούν ειδήσεις που δεν είναι πραγματικές και ελπίζω να υπάρχει διόρθωση. Η οικογένειά μου μπορεί να είναι ήσυχη επειδή έχω αξιοπρέπεια και μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Βραζιλίας.
Ζητώ συγγνώμη από την Άρσεναλ, ζητώ συγγνώμη από τον Αρτέτα. Η είδηση που βγήκε προς τα έξω είναι ψεύτικη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0