Football Talk

Επικεφαλής ερευνητής: «Ο Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε από σοκολάτα - Ήταν μία προειδοποίηση!»

Επικεφαλής ερευνητής: «Ο Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε από σοκολάτα - Ήταν μία προειδοποίηση!»
Ο επικεφαλής ερευνητής που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας τη δηλητηρίαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ανέφερε πως ήταν μία προειδοποίηση προς τον Ρώσο ολιγάρχη.
Σχετικά Άρθρα
Ο Κρίστο Γκρόζεφ, επικεφαλής ερευνητής της Ρωσίας για το Bellingcat, αναφέρθηκε στη δηλητηρίαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και δύο Ουκρανών που συμμετείχαν στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Τσέλσι, τα συμπτώματα εμφανίστηκαν αφότου έφαγε σοκολάτα και ήπιε νερό, χωρίς να δίνονται περαιτέρω πληφορίες.

Ο ερευνητής από την άλλη, τόνισε πως ήταν ένα μήνυμα προς τον Ρώσο ολιγάρχη, ώστε να μην προδώσει το Κρεμλίνο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η δόση δεν ήταν αρκετά υψηλή για να σκοτώσει κανέναν από τους τρεις, ο πιο πιθανός στόχος θα ήταν ο Αμπράμοβιτς. Και είναι κάπως λογικό. Εννοώ, προσφέρθηκε να παίξει... αυτόν τον ρόλο του έντιμου μεσολαβητή, αλλά άλλοι ολιγάρχες είχαν... κηρύξει βέβαιη ανεξαρτησία από τη θέση του Κρεμλίνου και επέκριναν τον πόλεμο. Έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως προειδοποιητικό σημάδι για αυτούς, να μην ενταχθούν στις τάξεις εκείνων που διαφωνούν και να μην είναι υπερβολικά έντιμοι μεσολαβητές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0