Football Talk

Λαπόρτα: «Χάαλαντ και Εμπαπέ; Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ξοδέψει τόσα χρήματα!»

Λαπόρτα: «Χάαλαντ και Εμπαπέ; Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ξοδέψει τόσα χρήματα!»
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, παραχώρησε συνέντευξη στο RAC1 και αναφέρθηκε τόσο στη φημολογία για τους Χάαλαντ-Εμπαπέ, όσο και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι!
Η έντονη φημολογία γύρω από την Μπαρτσελόνα και μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού φαίνεται πως έλαβε τέλος με κάθε επισημότητα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζοάν Λαπόρτα, παραχώρησε συνέντευξη στο RAC1, στην οποία αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Από την πιθανότητα απόκτησης των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ, έως το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Λιονέλ Μέσι:
«Δεν έχω επικοινωνήσει μέχρι σήμερα, ούτε με τον Μέσι, ούτε με κάποιον από τους εκπροσώπους του, ώστε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον έχω εδώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα έως τώρα».

Για τα συμβόλαια των Γκάβι και Αραούχο:
«Οι συζητήσεις και με τους δύο πηγαίνουν πολύ καλά. Αμφότεροι θέλουν να μείνουν για χρόνια στον σύλλογο».

Για την περίπτωση του Ραφίνια της Λιντς:
«Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ και εκπροσωπείται από τον Ντέκο, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Οφείλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πληρώνεται από τον σύλλογο όμως. Απλώς μας βοηθά, γνωρίζοντας τόσο καλά την αγορά της Βραζιλίας».

Για τους Χάαλαντ και Εμπαπέ:
«Να έρθουν στην Μπαρτσελόνα; Με τα χρήματα που ακούω πως είναι διαθέσιμοι, πολύ δύσκολο. Δεν θα ξοδεύαμε ποτέ τόσα χρήματα. Τους βλέπω να καταλήγουν σε άλλες ομάδες».

Για τους Σαλάχ και Λεβαντόφσκι:
«Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Μπαρτσελόνα, είναι εμφανές. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους ή με τους συλλόγους τους».

Για τις κλεισμένες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα:
«Είναι αλήθεια πως έχουμε 'κλείσει' έναν κεντρικό μέσο και έναν σέντερ μπακ, αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα ονόματά τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0