Football Talk

Άμραμπατ: «Κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ - Οικογενειακό το θέμα μου!»

Άμραμπατ: «Κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ - Οικογενειακό το θέμα μου!»
Ο Νόρντιν Άμραμπατ είχε συζήτηση στα Σπάτα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδημητρίου, όπου ξεκαθάρισε πως σέβεται απόλυτα τον σύλλογο και παραμένει συγκεντρωμένος σε αυτόν.
Σχετικά Άρθρα
Οι δηλώσεις του Νόρντιν Άμραμπατ στο ESPN, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση τις τελευταίες ώρες, αφού ανέφερε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη συγκεκριμένα. Πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (28/03), ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε συζήτηση με τον Μαροκινό εξτρέμ.

Ο Άμραμπατ μετέφερε πως σέβεται απόλυτα την ΑΕΚ και είναι τιμή του που αποτελεί μέλος της, ενώ προσέθεσε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην «Ένωση». Ο λόγος που επικαλέστηκε -και είναι κάτι γνωστό στους ανθρώπους της «Ένωσης» από το ξεκίνημα της σεζόν- είναι πως του λείπει η οικογένειά του που βρίσκονται στην Ολλανδία. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0