Football Talk

Σάντος: «Θέλω απλά να κερδίσουμε - Είμαι αρκετά μεγάλος και η καρδιά μου δεν τα αντέχει όλα αυτά»

Σάντος: «Θέλω απλά να κερδίσουμε - Είμαι αρκετά μεγάλος και η καρδιά μου δεν τα αντέχει όλα αυτά»

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε για το ματς με τη Βόρεια Μακεδονία και ζήτησε ένα σίγουρο αποτέλεσμα από τους παίκτες του.

Η Εθνική Πορτογαλίας προετοιμάζεται για το παιχνίδι των μπαράζ κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία, το οποίο θα κρίνει και την παρουσία της στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η γειτονική χώρα κατάφερε να αφήσει εκτός την Ιταλία και πλέον θέλει να επαναλάβει το ίδιο και κόντρα στην Πορτογαλία. Ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους.

Συγκεκριμένα είπε: «Η επιθυμία μου είναι να τα καταφέρουμε με λιγότερο άγχος αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο παιχνίδι. Δεν είμαι μάντης. Από έξω είναι εύκολο, όλοι μπορούμε να μιλήσουμε.

Ακόμα κι εγώ εξηγώ στους παίκτες αλλά μετά, στο γήπεδο, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως νομίζουμε, μπορεί να παίξουν με άλλο τρόπο που δεν περιμένουμε.

Αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα και πιστεύω ότι θα το κάνει. Θέλω πολύ να κερδίσω, με περισσότερο ή λιγότερο πόνο. Φυσικά, προτιμώ να μην υποφέρω, γιατί είμαι αρκετά μεγάλος και η καρδιά μου δεν τα αντέχει όλα αυτά.

Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω. Κερδίστε, κερδίστε, κερδίστε και θα είστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι το μήνυμα που δίνω στους παίκτες μου. Αυτό θέλω εγώ και πιστεύω ότι το θέλουν πολύ και εκείνοι.

Όπως είπε και ο Κριστιάνο, έχουμε την ανιδιοτελή υποστήριξη 11 εκατομμυρίων Πορτογάλων. Υπέφεραν πολλοί μαζί μας στο ματς με την Τουρκία και μας υποστήριξαν πολύ, ο καθένας με τον τρόπο του. Ξέρουμε πως έχουμε 11 εκατομμύρια ανθρώπους που μας πιστεύουν και θα σπρώξουν την ομάδα.

Ξέρουμε πόσο καλά οργανωμένοι αμυντικοί είναι οι αντίπαλοί μας, αρχικά περιμένουν χαμηλά, αλλά έπειτα έρχονται και πιέζουν με τη δεύτερη γραμμή άμυνας. Στην αντεπίθεση είναι ιδιαίτερα δυνατοί επειδή διαθέτουν πολύ γρήγορους παίκτες.

Έχουμε πίεση για τη νίκη και η πίεση είναι καλή. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται άξια εδώ, νίκησαν στην Γερμανία, νίκησαν 5-0 στην Αρμενία όπου η Πορτογαλία νίκησε δύσκολα με 3-2 πριν μερικά χρόνια και τώρα νίκησαν και την Ιταλία»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0