Football Talk

Ξέσπασμα από τη μητέρα του Ραμπιό: «Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θέλουν να τον διώξουν από τη Γιουβέντους»

Ξέσπασμα από τη μητέρα του Ραμπιό: «Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θέλουν να τον διώξουν από τη Γιουβέντους»

Στην τεράστια κριτική που δέχεται ο Αντριέν Ραμπιό αναφέρθηκε η μητέρα του, κάνοντας επίθεση στα ιταλικά ΜΜΕ.

Έσπασε την σιωπή της η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, καθώς υπερασπίστηκε τον γιο της από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Γάλλος άσος έχει δεχθεί αρκετά κριτική από τα μέσα της Ιταλίας για τη μηδαμινή προσφορά του στη Γιουβέντους, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η μητέρα του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τα σχόλια που γίνονται εις βάρος του οφείλονται στο ότι δεν μιλάμε αρκετά στους δημοσιογράφους, οπότε μας κάνουν επίθεση.

Είμαι χονδρόπετση και αντέχω, δεν έχω κάτι να αποδείξουμε. Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Δεν θέλω να μιλώ για μένα, ούτε ο Αντριέν για τον εαυτό του.

Παίζει ποδόσφαιρο, είναι το πάθος του, όμως εκτός γηπέδου θα ήθελε να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις στον οποιονδήποτε", τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα:

"Όλοι κάνουν λάθη στη ζωή τους. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Στην Ιταλία, ο Τύπος δεν τον νοιάζει από τη στιγμή που θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές είναι πλούσιοι.

Το μόνο που λένε είναι πως πληρώνονται υπερβολικά. Όμως ο κόσμος δεν ξέρει τι θυσίες απαιτούνται από τους παίκτες και τη ατσάλινη νοοτροπία χρειάζεται να έχουν.

Αυτή τη στιγμή ο Αντριέν αισθάνεται καλά αν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θέλουν να τον διώξουν. Εκείνοι όμως κάνουν μεταγραφές

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0