Football Talk

Τσιμίκας: «Έχουμε χτίσει καλό κλίμα και όλοι θέλουμε μια διάκριση»

Τσιμίκας: «Έχουμε χτίσει καλό κλίμα και όλοι θέλουμε μια διάκριση»

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στο πλάι του Γκουστάβο Πογέτ για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο (Δεύτερα 28/3 21:00).

Σχετικά Άρθρα

Ο Τσιμίκας αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους οι διεθνείς, το οποίο περιμένει να είναι σκληρό, αλλά θα παλέψουν για τη νίκη.

«Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τη νίκη. Έχουμε έρθει εδώ για τη νίκη. Είναι το 2ο παιχνίδι με τον νέο προπονητή και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το τι κάνουμε στις προπονήσεις. Να δείξουμε τις ιδέες μας και το τι κάνουμε στις προπονήσεις απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Έπειτα ρωτήθηκε για τον ερχομό του Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής, καθώς και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια.

«Είναι κάτι νέο για εμάς. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% σε αυτά που μας λέει. Στο πρώτο φιλικό πήγαμε καλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο (Δευτέρα). Όλοι είμαστε πλήρως προσηλωμένοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.δυνατό αντίπαλο.

Σίγουρα είναι οδηγός μας (σ.σ. το κλίμα). Το έχουμε 'χτίσει' αυτό το κλίμα. Όλα τα παιδιά θέλουμε το ίδιο. Μία διάκριση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να δίνουμε τον πιο καλό μας εαυτό».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0