Football Talk

Εθνική Παίδων: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στα προκριματικά του EURO Κ17, «λύγισε» στις καθυστερήσεις

Εθνική Παίδων: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στα προκριματικά του EURO Κ17, «λύγισε» στις καθυστερήσεις

Ούτε την Ουγγαρία κατάφερε να «υποτάξει» η Εθνική Παίδων, που έμεινε στο 1-1 στην Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO K17.

Δυσκολεύτηκε η Εθνική Παίδων απέναντι στην Ουγγαρία και περιορίστηκε σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1. Οι νεαροί διεθνείς άνοιξαν το σκορ στο 30’ με γκολ του Γκιτέρσου και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Με το ρολόι να δείχνει 90 λεπτά, όμως, ο Κομλόσι «έκοψε τα πόδια» της Εθνικής, ισοφάρισε τον αγώνα και «έκλεψε» έναν βαθμό για την ομάδα του. Η ισοπαλία αυτή είναι η δεύτερη των Ελλήνων στον δρόμο τους προς το Ισραήλ, όπου θα διεξαχθεί το EURO Κ17, μιας και είχαν μείνει στο 1-1 και με την Σλοβακία την Πέμπτη (24/03).

Πλέον, το «εισιτήριο» θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με αντίπαλο την Ολλανδία την Τετάρτη (30/03). Να θυμίσουμε πως ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει κατευθείαν την πρόκριση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις επτά καλύτερες δεύτερες των οχτώ ομίλων. Οπότε, ο κάθε βαθμός μετράει.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Ελλάδα (Αλ. Αλεξιάδης) : Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Αλεξίου, Κωττάς, Δρόσος (58’ Αμπαρτζίδης), Λατίφης (58’ Αδάμ), Γκούμας, Καλοσκάμης, Γκιτέρσος (69’ Τζίμας), Ταξιάρχης

Βαθμολογία:

Ολλανδία 3 (2-0)*

Ελλάδα 2 (2-2)

Σλοβακία 1 (1-1)*

Ουγγαρία 1 (1-3)

*Λιγότερο ματς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0