Football Talk

Άμραμπατ: «Στην ΑΕΚ με θέλουν στο νέο γήπεδο, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Άμραμπατ: «Στην ΑΕΚ με θέλουν στο νέο γήπεδο, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Ο Νόρντι Άμραμπατ μίλησε σε ολλανδικό Μέσο και ουσιαστικά… άνοιξε την πόρτα για τον εαυτό του στην Ουτρέχτη, παραδεχόμενος πως θα ήθελε να γυρίσει στη χώρα της τουλίπας.

Την θέλησή του να επιστρέψει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη, εξέφρασε ο Νόρντι Άμραμπατ, μιλώντας στην ολλανδική τηλεόραση. Ο έμπειρος άσος είπε ξεκάθαρα πως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει αν και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε: «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», λέει ο έμπειρος εξτρέμ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις (σ.σ. γέλια)!

Δεν χρειάζεται ζητήσω δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0