Football Talk

ΑΕΚ: Οι βασικές της ανάγκες, το χρονοδιάγραμμα και ο προπονητής

ΑΕΚ: Οι βασικές της ανάγκες, το χρονοδιάγραμμα και ο προπονητής

Την ΑΕΚ την περιμένει ένας «καυτός» Απρίλιος που όλοι περιμένουν να «γεννήσει» εξελίξεις σε όλους τους τομείς – Η αγωνία για τον Φερνάντο Σάντος και τα επόμενα βήματα.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Μάρτιος φτάνει προς το τέλος του και για την ΑΕΚ ο Απρίλιος δείχνει κομβικός. Πρέπει να γίνουν πολλά στην Ένωση για να βάλει επιτέλους τέλος στην αγωνιστική καταφορά που ακολουθεί την τελευταία 4ετία. Το πρώτο και βασικό τούτη τη στιγμή είναι η έλευση νέου προπονητή που θα είναι σημείο αναφοράς στην ομάδα γενικά και όχι μόνο στα αποδυτήρια.

Ο Φερνάντο Σάντος αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός υποψήφιος. Την Τρίτη ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον τελικό διεκδικώντας με τη χώρα του εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ. Όπως έχουμε τονίσει ξανά ωστόσο ακόμα και να περάσει η Πορτογαλία στο Μουντιάλ δεν σημαίνει ότι ο Σάντος θα κλείσει αυτόματα την πόρτα της ΑΕΚ.

Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως μέσα στον Απρίλιο (ίσως και νωρίτερα!) το θέμα Σάντος θα έχει κλείσει για την ΑΕΚ είτε θετικά, είτε αρνητικά. Εφόσον κλείσει θετικά όλα στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο τους με τον Σάντος να αρχίζει αμέσως τη δουλειά, προετοιμάζοντας την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν. Αν τελικά δεν έρθει ο Σάντος, μέσα στον Απρίλιο η ΑΕΚ θέλει να έχει κλείσει άλλον προπονητή, επίσης υψηλού επιπέδου. Όμως όλοι έχουν επικεντρωθεί στον Φερνάντο

Από εκεί και πέρα εκτός από τον προπονητή – σημείο αναφοράς, η ΑΕΚ χρειάζεται αναβάθμιση και σε άλλες βασικές θέσεις που αφορούν την οργάνωσή της. Και δεν είναι μία ή δυο αυτές οι θέσεις. Είναι περισσότερες. Μετά τον προπονητή λοιπόν και σε χρονικό ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε προσθαφαιρέσεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και δη αυτό του Σάντος και στη συνέχεια αναμένονται τα επόμενα βήματα που είναι το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, μεταγραφές και προετοιμασία για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα αγωνιστικά η ομάδα θα δίνει μάχη στα πλέι οφ για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Καυτός» Απρίλιος, «καυτό» το επόμενο δίμηνο για να έρθει ένα σωστό καλοκαίρι και μετά μία πολύ καλύτερη επόμενη αγωνιστική σεζόν.   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0