Football Talk

Γερμανία – Ισραήλ 2-0: Χάβερτζ και Βέρνερ υπέγραψαν για τους γηπεδούχους! (video)

Γερμανία – Ισραήλ 2-0: Χάβερτζ και Βέρνερ υπέγραψαν για τους γηπεδούχους! (video)

Με δύο γκολ των Χάβερτς, στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης και Βέρνερ στο 46ο λεπτό η Γερμανία έφτασε σε ακόμη μια νίκη… σβηστά, στον φιλικό αγώνα απέναντι στο Ισραήλ!

Η Γερμανία υποδέχτηκε το Ισραήλ στη Στουτγάρδη για έναν φιλικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν να συναντηθούν από το Μάιο του 2012, από ένα φιλικό παιχνίδι και τότε.

Η Γερμανία ξεκίνησε την αναμέτρηση πολύ κινητική, διατηρώντας της κατοχή στην μπάλας. Η ομάδα του Φλικ, δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική από την αρχή, καθώς ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά πεσμένος. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ισραήλ δεν είχε την δυνατότητα να κρατήσει τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σκληρά, μπαίνοντας στη φάση με δύναμη και το πρώτο μισό είχε αρκετές διακοπές.

Στο 29ο λεπτό, ένα γρήγορο σουτ του Χάβερτς απείλησε τον Μαρτσιάνο, αλλά εκείνος είχε άμεση αντίδραση και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τρία λεπτά αργότερα, ακόμη ένα σουτ από τον Γκουντογκάν, ήταν αφορμή για ανησυχία στα καρέ των Ισραηλινών.
Ο Χάβερτζ στο 35ο λεπτό βρέθηκε με εξαιρετικές προϋποθέσεις απέναντι να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ισραηλινός «όχι» και πάλι στον επιθετικό της Τσέλσι και απομάκρυνε σε κόρνερ. Πρώτος στην σέντρα του Ράουμ πήγε ο Χάβερτς ο οποίος έκανε και το 1-0 με μια κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.


Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Τίμο Βέρνερ, εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Γκουντογκάν και παρενέβη στην πορεία της μπάλας, κάνοντας το 2-0 πριν την ανάπαυλα με ένα τσίμπημα στη μπάλας.

Στο 60ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας για τους Γερμανούς, ο Κέρερ έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά ο Μαρτσιάνο είχε και πάλι απάντηση! Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ραγδαία, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους Γερμανούς να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με ασφάλεια χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα.
Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τόμας Μίλερ, ανέλαβε την εκτέλεση του κερδισμένου πέναλτι, αλλά απέτυχε, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαρτσιάνο. Με ένα λάθος του Σλότερμπεκ το Ισραήλ είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 94ο λεπτό, αλλά ο Κοχέν που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τράπ και έτσι το σκορ παρέμεινε ως έχει και έληξε με το σκορ ημιχρόνου!

Γερμανία: Τερ Στέγκεν (46’ Τραπ), Ράουμ (63’ Γκούντερ), Σλότερμπεκ, Τα, Κέρερ, Μουσιάλα, Γκουντογκάν (46’ Μίλερ), Βάιγκλ (63’ Σταχ), Ντράξλερ, Βέρνερ (71’ Ζανέ), Χάβερτζ (80’ ).

Ισραήλ: Μαρτσιάνο, Ντάσα, Μπίτον, Γκόλντμπεργκ, Μεναχέμ, Άβραχαμ (46’ Κανιτσόφσκι), Πέρετζ (84’ Κοχέν), Φάνι (74’ Σαφουρί), Σόλομον (63’ Γκλάζερ), Μπάριμπο (63’ Ντέιβιντ), Νταμπούρ (74’ Χαζιζά).

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0