Football Talk

Μιχαΐλοβιτς: Ξεκινά νέο κύκλο θεραπειών για τη λευχαιμία

Μιχαΐλοβιτς: Ξεκινά νέο κύκλο θεραπειών για τη λευχαιμία

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να νοσηλευτεί εκ νέου, καθώς η λευχαιμία επέστρεψε και θα χρειαστεί νέο κύκλο θεραπειών.

Ο προπονητής της Μπολόνια είχε διαγνωστεί τον Ιούλη του 2019 με λευχαιμία και είχε χρειαστεί να πάρει μόσχευμα μυελού των οστών, καθώς και μεγάλο κύκλο χημειοθεραπειών για να «νικήσει». Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε θα χρειαστεί να υποβληθεί και πάλι σε θεραπεία.

«Θα μπω ξανά στο νοσοκομείο με τη νέα εβδομάδα, όμως είμαι έτοιμος να δώσω στη λευχαιμία ένα νέο μάθημα. Το γεγονός πως επέστρεψε η αρρώστια σε μένα, δείχνει πως μάλλον είναι γενναία για να τα βάλει με κάποιον τόσο δυνατό όσο είμαι εγώ. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψω το συντομότερο, αλλά σίγουρα θα χάσω μερικά παιχνίδια. Έχω κάνει κάθε προετοιμασία για να μπορώ να παρακολουθώ τις προπονήσεις και τα ματς από το δωμάτιο που θα βρίσκομαι. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου δε θα με απογοητεύσουν και θα παλέψω για αυτούς, όπως θα πάλευαν και εκείνοι για εμένα και θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς να τους υποστηρίξουν. Θα είμαι σύντομα πίσω», ήταν το μήνυμα του Σέρβου τεχνικού.

Ο Μιχαΐλοβιτς βρίσκεται στον πάγκο της Μπολόνια από το 2019 και παρά τα σημαντικά προβλήματα υγείας παραμένει πιστός στρατιώτης της ομάδας, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό σύνολο κάθε χρόνο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0