Football Talk

Τέλος εποχής για τον Ντι Μαρία: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή»

Τέλος εποχής για τον Ντι Μαρία: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή»

Για τελευταία φορά στα χρώματα της Αργεντινής, έπαιξε ο Άνχελ Ντι Μαρία, στη χώρα του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω των social media.

Έντονο ήταν, όπως αποδείχθηκε, το παιχνίδι απέναντι στη Βενεζουέλα για την Αργεντινή. Όχι αγωνιστικά αλλά… συναισθηματικά. Από τη μία ο Μέσι επέστρεψε με γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0, από την άλλη έκανε γνωστό πως το μέλλον του με το εθνόσημο είναι αβέβαιο, όμως τη «βόμβα», την έριξε ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στη Βενεζουέλα και μετά το ματς, έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αργεντινής. Συγκεκριμένα, μέσω των social media, έκανε γνωστό ήταν το τελευταίο ματς του με το εθνόσημο μέσα στη χώρα του. Αυτό σημαίνει πως μετά το Μουντιάλ, θα αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά έγραψε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Πάντα ονειρευόμουν όλα όσα έζησα αυτή την υπέροχη νύχτα. Μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα στην Αργεντινή. Και το να λέω πως ήταν μια φανταστική νύχτα είναι ίσως λίγο. Σας ευχαριστώ χίλιες φορές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το καταπληκτικό ματς που έκανε. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να ονειρευόμαστε μαζί. Πάμε Αργεντινή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0