Football Talk

Αργεντινή – Βενεζουέλα 3-0: Έφτασαν τα 30 σερί ματς δίχως ήττα οι «αλμπισελέστε» με μπροστάρη τον Μέσι! (video)

Αργεντινή – Βενεζουέλα 3-0: Έφτασαν τα 30 σερί ματς δίχως ήττα οι «αλμπισελέστε» με μπροστάρη τον Μέσι! (video)

Με τον διεθνή αστέρα να επιστρέφει με το εθνόσημο, η Αργεντινή επικράτησε άνετα της Βενεζουέλας με 3-0 και συνέχισε το τεράστιο σερί που έχει χτίσει.

Με τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει δυναμικά στη δράση με την Εθνική Αργεντινής, οι «αλμπισελέστε» έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Βενεζουέλας.

Η παρέα του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική παρότι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ και το «Μπομπονέρα» έμεινε… χορτασμένο από το θέαμα που πρόσφερε η χώρα του.

Ο Νίκο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, κάνοντας την αρχή στον χορό των τερμάτων, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να διπλασιάζει τα τέρματα στο 79ο λεπτό. Ο σταρ της Παρί ανέλαβε δράση τρία λεπτά μετά, όταν, μετά από ασίστ του Ντι Μαρία, πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα για το τελικό 3-0.

Έτσι, η Αργεντινή συνέχισε το απίστευτο σερί των 30 αγώνων δίχως ήττα (21 νίκες και εννιά ισοπαλίες), κάνοντας την απόλυτη διαφορά και κυνηγώντας την Βραζιλία που είναι στην κορυφή.

Για τη Βενεζουέλα αυτή ήταν η 10η ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια της ενώ, έμεινε τελευταία και μαθηματικά σε αυτή την προκριματική φάση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0