Football Talk

Λαπόρτα: «Δεν θα ξεφύγουμε οικονομικά αλλά θα κάνουμε, τουλάχιστον, τέσσερις μεταγραφές»

Λαπόρτα: «Δεν θα ξεφύγουμε οικονομικά αλλά θα κάνουμε, τουλάχιστον, τέσσερις μεταγραφές»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο πλάνο για το ερχόμενο καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν μεταγραφές αλλά δεν θα… ξεφύγουν οικονομικά.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή. Η περίοδος κρίσης φαίνεται πως σιγά-σιγά φεύγει, με τον Τζοάν Λαπόρτα να προσπαθεί μέρα με τη μέρα να φέρνει όλο και περισσότερο οικονομική ανάσα στον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Τσάβι φαίνεται πως κάνει την απόλυτη διαφορά από την άκρη του πάγκου και η 4άρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το επιβεβαιώνει. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, μίλησε στο «periodico» και αναφέρθηκε στον καλοκαιρινό προγραμματισμό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, είπε πως θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς η ομάδα να ξεφύγει… οικονομικά.

Αναλυτικά είπε: «Θα κάνουμε τουλάχιστον 4 μεταγραφές, θέλουμε ενίσχυση σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεφύγουμε από το οικονομικό μας πλάνο που μέχρι και το 2023 πρέπει να ισχύσει»

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι των Καταλανών, ανέφερε: «Ποιος ξέρει που θα βρισκόμασταν αν είχαμε επιλέξει εξ αρχής τον Τσάβι και αν είχαμε από το καλοκαίρι αυτές τις μεταγραφές που κάναμε τον Ιανουάριο... Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα επόμενα χρόνια για να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Ο Τσάβι είναι ο άνθρωπος που μας βοήθησε να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές, έχει επιστρέψει η χαρά στην Μπαρτσελόνα και πλέον με το πρότζεκτ το οποίο έχουμε βάλει σε εφαρμογή, ο σύλλογος είναι πολύ πιο ελκυστικός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0