Football Talk

Πήρε ρεβάνς ο Σαλάχ από τον Μανέ, δεν χάνει με αρχηγό τον Πάρτεϊ η Γκάνα!

Πήρε ρεβάνς ο Σαλάχ από τον Μανέ, δεν χάνει με αρχηγό τον Πάρτεϊ η Γκάνα!

Στην πρώτη τους συνάντηση μετά τον τελικό του Κόπα Άφρικα και τη νίκη της Σενεγάλης, ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατάφερε να πάρει ρεβάνς από τον Σαντιό Μανέ, έστω και με την βοήθεια της τύχης, με την Αίγυπτο να επικρατεί με 1-0 της αντιπάλου της.. Στο άλλο ματς, η Γκάνα έμεινε στο απόλυτο «μηδέν» με τη Νιγηρία, με τον αρχηγό της Τόμας Πάρτεϊ να παραμένει αήττητος όταν φορά το περιβραχιόνιο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να πάρει ρεβάνς απέναντι στον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος οδήγησε στη νίκη την Αίγυπτο με 1-0 απέναντι στην Σενεγάλη!

Επρόκειτο για την πρώτη τους συνάντηση μετά τον τελικό του Κόπα Άφρικα και το γκολ του 4ου λεπτού ήταν αρκετό για να δώσει πλεονέκτημα στην Αίγυπτο, ενόψει του δεύτερου ματς σε μερικές ημέρες από τώρα!

Για την ιστορία, απλώς να αναφέρουμε πως ο Σαλάχ είχε δοκάρι στην φάση του… αυτογκόλ, ενώ πρόκειται και για το πρώτο τέρμα που σκοράρει η χώρα του κόντρα στην Σενεγάλη από τον Φεβρουάριο του 2016!

Την ίδια ώρα, Γκάνα και Σενεγάλη δεν έλυσαν τις διαφορές τους και θα χρειαστούν και τον επαναληπτικό, προκειμένου να δούμε ποια θα συνεχίσει στην τέταρτη φάση των προκριματικών της Αφρικής με φόντο το Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι καλές στιγμές ήταν περιορισμένες και οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μην ηττηθούν για 6ο ματς με τον Τόμας Πάρτεϊ ως αρχηγό! Ο Γκανέζος μέσος της Άρσεναλ δεν έκανε πέντε τα γκολ το σε 350 αγωνιστικά λεπτά αλλά εξακολουθεί να ελπίζει πως θα παρευρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Μουντιάλ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0