Football Talk

Ιταλία: Πιθανός διάδοχος του Μαντσίνι ο Καναβάρο

Ιταλία: Πιθανός διάδοχος του Μαντσίνι ο Καναβάρο

Με την θέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας να τίθεται υπό αμφισβήτηση, ο Φάμπιο Καναβάρο φαίνεται ως ισχυρός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας.

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της Ιταλίας από την Βόρεια Μακεδονία (1-0), η «Σκουάντρα Ατζούρα» δεν θα βρίσκεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη διαδοχική φορά. Όπως πάντα, κάποιος πρέπει να «πληρώσει τα σπασμένα» και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο προπονητής της Ιταλίας μπορεί να μην συνεχίσει στην θέση του, αφήνοντας την άδεια. Το κενό αυτό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, είναι πιθανό να καλύψει ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος μοιάζει το επικρατέστερο φαβορί αυτή τη στιγμή.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, με την οποία έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει ήδη ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα. Από το 2014 έχει αναλάβει τις Γκουνγκζού, Τιανζίκ, Αλ Νασρ αλλά και την εθνική Κίνας ως υπηρεσιακός για δύο αγώνες.

Μάλιστα, αν τελικά υλοποιηθεί το εν λόγω ενδεχόμενο, αναμένεται να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή ο πρώην προπονητής της Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0