Football Talk

Ολυμπιακός: Η αναβολή προκαλεί «πονοκέφαλο»

Ολυμπιακός: Η αναβολή προκαλεί «πονοκέφαλο»
Η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς

Μετά την αναβολή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» θα γίνουν η μοναδική ομάδα των playoffs που θα μείνει με ένα επίσημο ματς σε διάστημα σχεδόν ένα μήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί τη συνθήκη.

Προφανώς και στον Ολυμπιακό περίμεναν την εξέλιξη μετά το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του μεταξύ τους αγώνα στην Τούμπα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως οι «Πειραιώτες» καλούνται να διαχειριστούν μια κατάσταση πρωτόγνωρη για αυτούς τα τελευταία χρόνια. Από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο ένα ματς μέσα σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα.

Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» στις 20 Μαρτίου μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 17 Απριλίου, ο Ολυμπιακός θα έχει δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στο Φάληρο στις 3 Απριλίου. Μάλιστα, η συνθήκη αυτή θα ισχύσει μόνο για τους «ερυθρόλευκους», αφού τα υπόλοιπα ματς της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει τα έχει τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό μετά από αυτή την απραξία το καλεντάρι των «Πειραιωτών» να γεμίσει με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, αφού εκκρεμούν και οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Την λύση καλείται να δώσει πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να κρατήσει τους παίκτες του σε ρυθμό ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για τα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, αν και αυτή την εποχή δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεθεί ομάδα χωρίς υποχρεώσεις.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0