Football Talk

Ουαλία – Αυστρία 2-1: «Καθάρισε» ο Μπέιλ για τους γηπεδούχους! (video)

Ουαλία – Αυστρία 2-1: «Καθάρισε» ο Μπέιλ για τους γηπεδούχους! (video)
Η Ουαλία, με ένα εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ και ακόμη ένα γκολ από τον ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε διαφορά δύο τερμάτων, με τους Αυστριακούς να μειώνουν στο σκορ χωρίς όμως να έχουν τις δυνάμεις να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα τους και να κάνουν την ανατροπή! 

Η Ουαλία υποδέχτηκε την Αυστρία για τον αγώνα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, στο Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ. Η Ουαλία θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σκωτία – Ουκρανία στον τελικό για το εισιτήριο που… οδηγεί στο Κατάρ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ουαλία να έχει επιθετικές διαθέσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι με μια αντεπίθεση έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, με τον Ζάμπιτσερ να στοχεύει το δοκάρι και να μη μπορεί ολοκληρώσει την αποστολή του στο 5ο λεπτό.

Στο 25ο λεπτό, ο Μπέιλ με μία υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, η Ουαλία πήρε το προβάδισμα και άνοιξε το σκορ. Παρόλα αυτά μέχρι εκείνο το σημείο, η Αυστρία είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο Αρναούτοβιτς στο 33ο λεπτό, είχε τις προδιαγραφές για μια αντεπίθεση, αλλά το τελευταίο άνοιγμα της μπάλας στον χώρο, ήταν υπερβολικό και έτσι ο Χένεσι έλεγξε την φάση με ψυχραιμία.

Με μια πολύ γρήγορη ανάπτυξη της Ουαλίας, ο Γουίλσον είδε την κίνηση του Ράμσεϊ, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Λίντνερ απομάκρυνε σε κόρνερ στο 40ο λεπτό.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γκάρεθ Μπέιλ διπλασίασε τα γκολ για την Ουαλία με ένα σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα-πρόκριση.

Η Αυστρία μείωσε στο σκορ, στο 64ο λεπτό, με τον Ζάμπιτσερ να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Ντέιβις και να καταλήγει γκολ για το 2-1.

Στο 67’ μια αντεπίθεση με τον Τζέιμς να προωθείται μόνος του στην άμυνα των Αυστριακών και να πλασάρει τον Λίντερ, αλλά ο γκολκίπερ είπε «όχι».

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες δεν απείλησαν, παρά μόνο με μερικές αντεπιθέσεις οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν και μια εκτέλεση φάουλ από τον Μπέιλ, η οποία κατέληξε άουτ.

Ουαλία: Χένεσι, Ρόντον, Αμπαντού, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Ράσμεϊ, Άλεν, Γουίλσον, Γουίλιαμς, Μπέιλ ( 90+3' Μέφαμ), Τζέιμς (88' Τζόνσον)

Αυστρία: Λίντερ, Λάινερ (89' Γκρέγκοριτς), Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Αλάμπα, Λάιμερ (56' Κάλατζιτς), Σλάγκερ (78' Λάζαρο), Σάιβαλντ, Μπάουμγκαρντερ (78' Βάιμαν), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0