Football Talk

Αυστραλία-Ιαπωνία 0-2: Mιτόμα ο λυτρωτής και πρόκριση των Ασιατών στο Παγκόσμιο του Κατάρ!

Αυστραλία-Ιαπωνία 0-2: Mιτόμα ο λυτρωτής και πρόκριση των Ασιατών στο Παγκόσμιο του Κατάρ!
Σπουδαία επικράτηση της Ιαπωνίας στην έδρα των Αυστραλών (2-0), σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την εμφάνιση και τα δύο τέρματα του Καορού Μιτόμα

Στην χώρα των καγκουρό και συγκεκριμένα στο Australia Stadium του Σίδνεϊ, πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών Ασίας-Ωκεανίας. Εκεί όπου οι Ιάπωνες έφυγαν με το χρυσό τρίποντο, χάρις στα δύο τέρματα (στην δύση του αγώνα) του Καορού Μιτόμα

Η χρυσή αλλαγή του Χατζίμε Μοριγιάσου σκόραρε διαδοχικά στο 89ο και 94ο λεπτό για να δώσει την δραματική νίκη στην ομάδα του. Για να συμβεί μάλιστα αυτό έπρεπε να αντικατασταθεί ο Τακούμι Μιναμίνο ο οποίος αποχώρησε στο 84ο λεπτό του αγώνα.

Έτσι, έπειτα από εννέα αναμετρήσεις οι Ιάπωνες βρίσκονται στην κορυφή του β' ομίλου των προκριματικών, με αποτέλεσμα να προκρίνονται οριστικά στο Παγκόσμιο του 2022. Αποτέλεσμα το οποίο βρίσκει ευνοημένη και την Σαουδική Αραβία, καθώς οι Αυστραλοι δεν προλαβαίνουν να τους πιάσουν στην δεύτερη θέση, εξασφαλίζοντας έτσι το δικό τους εισιτήριο για το Κατάρ.

Συνθέσεις:

Αυστραλία: Ράιαν, Γκραντ, Σένσμπουρι, Ντέγενεκ, Κινγκ, Μπόιλ (84' Μακλάρεν), Στένσενς (90' Φολάμι), Μέτκαλφ (46' Τζέγκο), Μαμπίλ (69' Τίλιο), Χρούστιτς, Ντιουκ (68' Φορναρόλι)

Ιαπωνία: Γκόντα, Γιαμάν, Ιτακούρα, Γιοσίντα, Ναγκατόμο (64' Νακαγιάμα), Έντο, Ίτο, Τανάκα (84' Χαραγκούτσι), Μορίτα, Μιναμίνο (84' Μιτόμα), Ασάνο (64' Ουέντα)

Aντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0