Football Talk

Κιελίνι: «Θα προκριθούμε, αρκεί να παίξουμε όπως πάντα!»

Κιελίνι: «Θα προκριθούμε, αρκεί να παίξουμε όπως πάντα!»
Ο αρχηγός της Ιταλίας, Τζιόρτζιο Κιελίνι, τόνισε πως οι «ατζούρι» απλώς πρέπει να παίξουν όπως συνήθως για να πάρουν το εισιτήριο για το Πασγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!
Στο EURO 2020 παρουσίασε ένα εκπληκτικό σύνολο κι έφτασε ως την κατάκτηση του τροπαίου. Στα προκριματικά για το επόμενο μεγάλο ραντεβού, όμως, δεν έθελξε με την απόδοσή της. Παρόλα αυτά, ο αρχηγός της, Τζιόρτζιο Κιελίνι, πιστεύει πως με τον συνηθισμένο τρόπο παιχνιδιού, θα έρθει το εισιτήριο, έστω και την ύστατη στιγμή, μέσω των play-offs.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιταλία υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία στον ημιτελικό των play-offs της Πέμπτης (24/03) και πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, γνωρίζοντας πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επόμενη φάση, γεγονός που δεν προβληματίζει τον Κιελίνι. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι... εξωπραγματικό. Και σίγουρα τίποτε λιγότερο απ’ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Αύριο (σ.σ. 24/3) η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική και θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε. Χρειαζόμαστε ταπεινότητα, αλλά τίποτα το εξαιρετικό για να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στο Γουέμπλεϊ... Αν παίξουμε όπως πάντα, θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα και θα προκριθούμε».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της ΙταλίαςΡομπέρτο Μαντσίνι ανέφερε:

«Όπως τόνισε κι ο Κιελίνι πρέπει απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω σ’ αυτό που χρειάζεται να κάνουμε. Η Ιταλία γνωρίζει πώς να παίζει καλά και πρέπει να σκεφτούμε μόνο το γήπεδο και τίποτε άλλο. Το γεγονός ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με επιτρεπτή χωρητικότητα στο 100% είναι κάτι πολύ θετικό κι ένα μπόνους σε σχέση με το πώς παίζαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Στο Παλέρμο (σ.σ. έδρα του αγώνα με τη Β. Μακεδονία) η στήριξη προς την Εθνική Ομάδα είναι πάντα πολύ μεγάλη».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0