Football Talk

Σάντος: «Δε με απασχολεί το μέλλον»

Σάντος: «Δε με απασχολεί το μέλλον»

Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ για τη θέση στην άκρη του πάγκου, όμως ο Πορτογάλος αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του στις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας.

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Τουρκία (24/3 21:45) για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος ωστόσο τόνισε ότι αυτή την στιγμή δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον, παρά μόνο ο «τελικός» απέναντι στους Τούρκους. Άλλωστε, ο Σάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με την εθνική ομάδα της χώρας του και οποιαδήποτε εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την έκβαση των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάντος:

«Δεν με απασχολεί το μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στον αυριανό τελικό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε εδώ με δική μας ευθύνη, την αναλάβαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σερβία. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, θέλουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό, όλα τα άλλα πρέπει να περάσουν στην άκρη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0