Football Talk

Συνέντευξη του Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει τα «ηνία» της!

Συνέντευξη του Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει τα «ηνία» της!
Ο Έρικ Τεν Χαγκ λέγεται πως αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Δευτέρα (21/03) πέρασε από συνέντευξη για να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους»!
Η επόμενη μέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -θέλοντας ή μη- έχει αρχίσει ήδη να οργανώνεται, μιας και στέρεψε από στόχους. Ο Ράλφ Ράνγκνικ, όπως ήταν εξαρχής γνωστό, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και οι ιθύνοντες του συλλόγου ήδη αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως πέρασε το... κατώφλι των γραφείων του συλλόγου ο Έρικ Τεν Χαγκ, προπονητής του Άγιαξ προς το παρόν, που εδώ και καιρό αναφέρεται ως ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν τα «ηνία» του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, οι Τζον Μούρτοχ και Ντάρεν Φλέτσερ, διευθυντής ποδοσφαίρου και τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα, «τρέχουν» τις σχετικές διαδικασίες. Μάλιστα, θα ακολουθήσουν κι άλλες συνεντεύξεις, με υποψηφίους τους Ποτσετίνο, Λοπετέγκι και Λουίς Ενρίκε, αλλά ο Ολλανδός προπονητής φέρεται να αποτελεί ένα από μεγαλύτερα φαβορί!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0