Football Talk

Η ανθρώπινη πλευρά του Τσιμίκα «καθρεφτίζει» το ποδοσφαιρικό του μέλλον!

Η ανθρώπινη πλευρά του Τσιμίκα «καθρεφτίζει» το ποδοσφαιρικό του μέλλον!
Σε μία υπέροχη κίνηση προέβη ο Κώστας Τσιμίκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ, με τον Έλληνα να πιάνει ένα καπνογόνο που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και να το απομακρύνει από αυτόν, σε αντίθεση με τον Χάρβεϊ Έλιοτ, πριν από μερικές ημέρες!

Το ματς του Λιγκ Καπ ολοκληρώνεται, ο Κέπα αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και η Λίβερπουλ κερδίζει την Τσέλσι, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο στο «Νησί» στην σεζόν, συνεχίζοντας παράλληλα να διεκδικεί τρεις ακόμη, για πρώτη φορά μετά το 1983-94!

Οι φίλοι της είναι εκστασιασμένοι, η εξέλιξη του παιχνιδιού τους χαροποιεί ιδιαίτερα και ένας από αυτούς πετά στο γήπεδο ένα καπνογόνο. Η αντίδραση; Ο Χάρβεϊ Έλιοτ το βλέπει, το παίρνει και αρχίζει να πανηγυρίζει με αυτό, με την Λίγκα μερικές ημέρες αργότερα να τον καλεί σε απολογία για την απόφασή του να μην το απομακρύνει.

Οι ημέρες περνούν, η εικόνα της Λίβερπουλ βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και το -14 από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει γίνει… -1, με ίδια ματς και με το μεταξύ τους να ακολουθεί. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να διεκδικεί όσους θεσμούς συμμετέχει και μεταβαίνει στο Σίτι Γκράουντ, στην πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ στον 21ο αιώνα και στην «παρθενική» μετά από 23 χρόνια συνολικά.

Το 0-0 παραμένει και ο Κώστας Τσιμίκας που ξεκίνησε βασικός, έχοντας απουσιάσει μόλις από ένα ματς της ομάδας του, όντας τραυματίας, αποφασίζει να αλλάξει την ροή…

Σεντράρει με το δεξί, βρίσκει τον Ζότα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Η Λίβερπουλ περνά με 1-0 από την έδρα της Νότιγχαμ και με το σφύριγμα της λήξης, οι «ατίθασοι» φίλοι των «κόκκινων» το… ξανακάνουν!

Πετούν καπνογόνο μέσα στο γήπεδο. Και εκεί εμφανίζεται ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος όχι μόνο δεν πανηγυρίζει, αλλά το πιάνει, το πετά εκτός και γυρνά να χειροκροτήσει την εξέδρα της ομάδας του!

Η κίνησή του σχολιάζεται θετικά από ολόκληρο τον αγγλικό Τύπο και προφανώς μπαίνει σε σύγκριση με αυτή του Έλιοτ! Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Και για αυτό η ανθρώπινη πλευρά του Κώστα Τσιμίκα «καθρεφτίζει» πλήρως το μέλλον του ποδοσφαιρικά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0