Football Talk

Σε προχωρημένες επαφές με τον Οριγκί η Μίλαν

Σε προχωρημένες επαφές με τον Οριγκί η Μίλαν

Η Μίλαν προχωράει τις επαφές με τον Ντιβόκ Οριγκί και δεν αποκλείεται άμεσα να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον διεθνή Βέλγο επιθετικό.

Σχετικά Άρθρα

Ο Οριγκί αποτελεί βασικό στόχο των «ροσονέρι» για την επόμενη σεζόν και από την στιγμή που ο Βέλγος διεθνής φορ θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, κάνει την κατάσταση πιο εύκολη. Η Μίλαν ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Οριγκί ο οποίος μπορεί εκτός από την κορυφή της επίθεσης, να αγωνιστεί και στα άκρα.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν προχωρήσει τις επαφές μαζί του προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Από την πλευρά του ο 27χρονος άσος ψάχνει για μια ομάδα που θα τουτ προαφέρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν μπορεί να του εγγυηθεί η Λίβερπουλ και βλέπει με θετικό μάτι την μετακόμιση του στο Μιλάνο.

Για τον λόγο αυτό η Μίλαν θέλει να ολοκληρώσει τις επαφές μαζί του άμεσα ώστε στη συνέχεια να αποφασίσει με μεγαλύτερη ηρεμία για το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0