Football Talk

Ολυμπιακός: Τα «+» που κρύβει η διακοπή των εθνικών ομάδων! (video)

Ολυμπιακός: Τα «+» που κρύβει η διακοπή των εθνικών ομάδων! (video)

Μετά από ένα μεγάλο σερί αγώνων, τα πρωταθλήματα τραβούν… «φρένο» για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το BN Sports αναλύει γιατί η συγκεκριμένη διακοπή, κρύβει πολλά θετικά για τον Ολυμπιακό.

Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού, έφερε τον ΠΑΟΚ να μειώνει τη διαφορά από τους -15 στους -10 στα τελευταία τρία ματς (τελευταία αγωνιστική κανονικής περιόδου και δύο πρώτα των play off). Είναι λογικό πως δεν υπάρχει (ακόμα) λόγος ανησυχίας για το θέμα της κορυφής, όμως με τη συνέχεια αυτών των εμφανίσεων, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς «χαμογελάει» με την τωρινή διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων. Είναι από τις λίγες φορές που ο ελληνικός σύλλογος το… θέλει αυτό το στοπ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι έτοιμος να στρωθεί στη δουλειά και να βρει τι φταίει που η ομάδα παραπαίει στα τελευταία ματς. Το BN Sports σας αναλύει τα «+» που δίνει η διακοπή.

Αναγκαίες επιστροφές και… Φορτούνης!

Ίσως και ο κυριότερος λόγος που κάθε ομάδα θέλει τέτοιες διακοπές. Τραυματισμοί, ιώσεις και λοιπά, είναι κάποια από τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν (και) τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνςείδε τους Γιώργο Μασούρα και Μάριο Βρουσάι να μην μπορούν να δώσουν το παρών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ και ο Παπέ Αμπού Σισέ αποχώρησε με τραυματισμό από το ματς των Ζωσιμάδων.

Αμφότεροι, εφόσον είχαμε παιχνίδι σε έξι μέρες από τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να έχει στη διάθεσή του τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Βέβαια σε αυτή την εξίσωση, ίσως μπει και ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε με την Β’ ομάδα, δίνουν αρκετές ελπίδες να παίξει και με την πρώτη ομάδα από φέτος.

Η συγκεκριμένη διακοπή, δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει μαζί του και να δει ακόμα πιο διεξοδικά πότε θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Το βάρος στους… μικρούς!

Με το Ρέντη να… αδειάζει, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετές βασικές μονάδες. Αυτό σημαίνει πως θα έχει την ευκαιρία να δει και να τσεκάρει τα ταλέντα από την Β’ ομάδα. Ήδη οι Σουρλής, Τζολάκης και Κίτσος έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής με τους άνδρες και δεν αποκλείεται, μετά την διακοπή, να δώσει ρυθμό και σε άλλους.

Άλλωστε, ουκ ολίγες περιπτώσεις είναι εκείνες που θεωρούνται ότι θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Έτσι, αυτές οι 10 μέρες είναι μία πολύ καλή αφορμή για ένα νέο γύρο γεμάτο τεστ για τους νεαρούς άσους, ώστε να κάνουν το «κλικ» που πέτυχε ο Φώτης Κίτσος από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην πρώτη ομάδα.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Το στοίχημα… Μαντί!

Και φτάνουμε στον Μαντί Καμαρά. Τον αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου ο διεθνής χαφ ήταν παραπάνω από απογοητευτικός στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε και δικαίως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Η πτώση του Αφρικανού είναι τεράστια και το καλοκαίρι, δεν θα είναι περίεργο αν μπει στη βιτρίνα προς πώληση.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει κάνει τον Μαντί έτσι. Καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μία μονάδα που από απόλυτος πρωταγωνιστής, έγινε η παραφωνία στην ήδη μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού. Έτσι, στη διακοπή, δίνει εξίσου μία καλή ευκαιρία για τον Μαρτίνς να κάτσει «δίπλα» στον Καμαρά και να εντοπίσει τι φταίει ώστε στα τελευταία παιχνίδια, να κάνει τη ρελάνς και να δούμε τον παίκτη που όλοι θυμόμαστε.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0