Football Talk

Αντσελότι για τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα: «Φταίω εγώ, όλα πήγαν στραβά!»

Αντσελότι για τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα: «Φταίω εγώ, όλα πήγαν στραβά!»
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα των «Μερένχες» με 4-0 (21/03) από την Μπαρτσελόνα!
Χωρίς καμία διάθεση για υπεκφυγές παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης των «Μερένχες» με την Μπαρτσελόνα

Το βαρύ 4-0 (21/03), μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μάλιστα, δεν άφησε περιθώρια για δικαιολογίες, με τον Ιταλό προπονητή να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η αρχή ήταν καλή, αλλά μετά το πρώτο γκολ, χάσαμε τον έλεγχο, βρήκαν χώρο και μας πλήγωσαν. Με τον Μόντριτς στην επίθεση θέλαμε να έχουμε περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τι με πλήγωσε περισσότερο; Ήμασταν αγνώριστοι. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από εμάς.

Φταίω εγώ, λυπάμαι για τους φιλάθλους γιατί ήταν το clasico. Όλα πήγαν στραβά. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τα πράγματα αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Είναι δικό μου λάθος. Φταίω εγώ και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Είναι δικό μου λάθος. Είναι δύσκολο γιατί είναι ένα clasico. Είναι ένα χτύπημα, χάσαμε μια μάχη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά έχουμε ακόμη πλεονέκτημα, έναντι της Σεβίλλης. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και γαλήνιοι
».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0